Aptauja Suņa kā mājdzīvnieka ietekme uz cilvēka brīvā laika aktivitātēm
Esmu Ergoterapijas studiju programmas IV kursa studente, kura bakalaura darba ietvaros veic pētījumu ar mērķi, izpētīt, kā atšķiras fiziskās aktivitātes cilvēkiem, kuriem ir mājdzīvnieks suns un kuriem nav.
Iegūtie rezultāti palīdzēs ergoterapeitiem un citiem veselības veicināšanā strādājošiem profesionāļiem noskaidrot, vai mājdzīvnieks suns iespaido cilvēka brīvā laika aktivitāšu veikšanu.
Ar Jūsu atbilžu palīdzību noskaidrošu atšķirības starp fiziskajām aktivitātēm starp cilvēkiem - suņu saimniekiem, kuri dzīvo dzīvoklī pilsētā, un cilvēkiem, kuri dzīvo dzīvoklī pilsētā bez suņa.
Šīs anketas aizpildīšana aizņems apmēram 5 minūtes laika. Anketa sastāv no trīs daļām, kurās ietilpst demogrāfiskie dati, vispārīgi jautājumi par mājdzīvnieku suni un modificēta Godin Leisure-Time Exercise Questionnaire (Godina brīvā laika aktivitāšu aptauja), kurā nepieciešams atbildēt uz diviem jautājumiem par brīvā laika pavadīšanas paradumiem.
Tiek garantēta anonimitāte un iegūtie dati tiks izmantoti tikai apkopotā veidā, kā arī tiks ievēroti visi ētiskie aspekti.
Jau iepriekš pateicos par atsaucību un ieguldīto laiku!


Šī aptauja ir slēgta un atbildes sniegt vairs nav iespējams!
Paldies par izrādīto interesi.


Paldies par atbildēm un iesaku - ar VisiDati.lv aptauju veikt ir viegli un ātri!