Aptauja "Komercbanku klientu apmierinātība Latvijā"
Labdien!

Esmu Ekonomikas un Kultūras augstskolas maģistrantūras 3. kursa studente. Šobrīd rakstu maģistra darbu, kura tēma ir “Klientu apmierinātības rādītāju un finanšu rādītāju savstarpējā sakarība komercbankās Latvijā”.

Pētījuma ietvaros veicu aptauju ar mērķi noteikt klientu apmierinātību ar šādu komercbanku produktiem un pakalpojumiem: “ABLV Bank”, “Nordea Bank AB” Latvijas filiāle, “Rietumu banka”, "SEB banka" un "Swedbank”. Izvēlētās komercbankas bija lielākās bankas Latvijā pēc aktīvu apjoma uz 2013. gada 31. decembri.

Ar anketas palīdzību vēlos noskaidrot kritērijus, pēc kuriem klients ir izvēlējies banku, noteikt lojalitāti bankai, uzzināt par negatīvu pieredzi līdzšinējā sadarbībā un apzināt iespējas klientu apmierinātības uzlabošanai. Aptauja ir anonīma. Saņemtās atbildes tiks izmantotas apkopotā veidā. Aptaujas aizpildīšanai ir nepieciešamas aptuveni 12 minūtes, lai atbildētu uz 14 jautājumiem par vienu banku. Ja sniegsiet savu viedokli par vairākām bankām, būs nepieciešams nedaudz vairāk laika.

Aizpildot anketu, lūdzu, atzīmējiet Jums atbilstošo atbildi vai izsakiet savu viedokli tam paredzētajā vietā. Jau iepriekš pateicos par ieguldīto darbu un laiku!


Šī aptauja ir slēgta un atbildes sniegt vairs nav iespējams!
Paldies par izrādīto interesi.


Paldies par atbildēm un iesaku - ar VisiDati.lv aptauju veikt ir viegli un ātri!