Aptauja Skaidrīte Vatagina
Uzņēmuma „New Rosme” darbinieku aptauja

Godātais darbiniek!

Uzņēmums SIA „New Rosme” pirmo reizi veic uzņēmuma darbinieku aptauju. Šīs aptaujas mērķis ir palīdzēt gūt priekšstatu par to, kā uzņēmums tuvojas savam mērķim: „Būt vadošajam korsešu izstrādājumu ražotājam Baltijā.”

Jūsu un Jūsu kolēģu atbildes ir ļoti svarīgas, jo tās sniegs informāciju par Jūsu domām un izjūtām par uzņēmuma biznesa pamatjomu vadītājiem.

Pētījums ir konfidenciāls, un Jūsu sniegtās atbildes apkopos tikai un vienīgi uzņēmums SIA “Personāla attīstības risinājumi” un tās tiks analizētas kopējā griezumā. Mēs garantējam Jūsu anonimitāti.

Mums ir svarīgs objektīvs viedoklis, tāpēc lūgums aptaujā sniegt tik godīgas atbildes, cik vien iespējams! Mēs vēlamies padarīt Jūsu ikdienu labāku un to mēs varēsim izdarīt tikai tad, ja redzēsim un apzināsimies ne tikai stiprās puses, bet arī trūkumus!

Ja Jūsu e-pastā bija lūgums novērtēt vairākus vadītājus, pēc pirmā vadītāja novērtēšanas, lūdzu, atgriezieties savā e-pastā un, uzklikšķinot uz atbilstošās saites, uzsāciet nākošā vadītāja novērtēšanu.

Vēlam veiksmi aptaujas anketas aizpildīšanā!


Šī aptauja ir slēgta un atbildes sniegt vairs nav iespējams!
Paldies par izrādīto interesi.


Paldies par atbildēm un iesaku - ar VisiDati.lv aptauju veikt ir viegli un ātri!